Ale

Avene Tolerance Cleansing lotion 200 ml

Hellävarainen puhdistusaine kasvojen päivittäiseen puhdistamiseen, meikinpoistoon sekä kosteutukseen. Steriili koostumus.

Pakkauskoko:
200 ml
Markkinoija:
Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
Tarjoushinta 20,48 € Normaalihinta 25,60 €
102,40 € / l

Avène Tolérance Cleansing Lotion on hellävarainen puhdistusaine kasvojen päivittäiseen puhdistamiseen, meikinpoistoon sekä kosteutukseen. Tuotteessa on käytetty vain seitsemää tarkoin valittua raaka-ainetta, jonka ansosta se sopii kaikille ihotyypeille - myös herkälle ja jopa allergiselle iholle. Puhdistustuotteessa patentoitu ilmatiivis D.E.F.I -korkkimekanismi, säilyttää puhdistuksen muuttumattomana ensimmäisestä käyttökerrasta viimeiseen.

Tuote ei sisällä väriaineita, hajusteita tai emulgaattoreita.

Käytetään aamuin ja illoin kasvojen ja kaulan iholle. Hiero puhdistusaine kasvoille ja kaulalle kevyesti sormenpäillä, pyyhi pois vanulapulla. Viimeistele puhdistus Avène-terveyslähdevedellä sekä ihollesi sopivalla Tolérance-kosteusvoiteella.

Tarkista aina tuotteen ainesosat pakkauksesta ennen käyttöä. 

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), SQUALANE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, BEHENYL ALCOHOL, SODIUM ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CARBOMER, WATER (AQUA)

200ml

Tolerance Extrême -tuotteet kuuluvat Avènen Sterile Cometics® -sarjaan, jossa tuotteet valmistetaan ja pakataan steriileissä olosuhteissa lääketeollisuuden standardeja noudattaen. Patentoitu, ilmatiivis D.E.F.I.-korkki estää hapen ja bakteerien tunkeutumisen tuotepakkaukseen säilyttäen tuoteen steriilinä aina ensimmäisestä käyttökerrasta viimeiseen.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Avene Tolerance Cleansing lotion 200 ml
Arvostelusi